Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kenarı düzen opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kısım ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça santimantal davranıyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve hariçya sağlıklı açılmalıdır.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekipman uslu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

Yangın kapısı ne bakım örgülmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının yoklama edilmesini ciğererir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz sinein her çağ yöntem servis, bakım ve onarım sorunlemleri yanımızca dokumalabilmektedir. Yararlanma maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın malik evetğu kayran ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda istanbul Yanggın kapısı fiyatları ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu örgünın ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page