Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından arkalama alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın ehil olduğu saha ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından yapılmaktadır.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri acil durumlarda önlem buyurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve dayalı konstrüksiyonnın güvenliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik ekip ile elan sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın bapları; son mesabe kredili ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına bucak bulur. Sadık bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı kuruluş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı hakikat çabucak açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde Yangın Çıkış Kapısı belirtilmektedir.

ürkü pas yardımıyla bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Report this wiki page